Frukost: Drygt 1 dl lättfil med 1 msk solrosfrön, pumpafrön, hasselnötter och linfrön. 1 skiva dinkelbröd med 1 tsk bregott mellan och 1, 5 skiva ost och gurka. Ett kokt ägg. En latte med ca 1 dl mellanmjölk i.
Lunch: Ett paket Abbas mästarmakrill, ett kokt ägg, ett knäckebröd gjort på surdeg/råg.
Mellanmål: 20 pistagenötter, en dubbel espresso.
Middag: 1 grillad sremsk korv (94% kötthalt), 1 dl surkål, 8 kokta brysselkål frästa i lite buljong, honung, vitlök, och soja.
Mellanmål: 30 g rökt skinka, 35 g valnötsost, 25 gram päroncognacsost, 1 kopp kamomillte.
Träning: Promenad 20 minuter (typ ingenting).
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment