Saturday, March 7, 2009

Finfin dag

Trots en natt med migränattack och process med våt handduk över ansiktet och knappt någon sömn eftersom huvudet håller på att gå i biiiiiiiiiiiitar av värken vaknade jag upp vid 9-snåret och kände att det kunde bli en bra dag. Jag fixade mig lördagschic och drog ut på stan vid 11-tiden och handlade fina blomörhängen (ungefär sådana, fast mörka med ljus pärla) på Plezuro, en sailortop på Indiska, dyra men fantastiska Adict Lip Maximizer från Dior, ett aprikosrosa rouge, Complex, från Make up Store, schampo och balsam (miracle moist) från nyinkomna märket Aussie och ull- och spetsstrumpbyxor från Twilfit.

Shoppingen förgylldes av en nästan tre timmar lång lördagslunch med fina vänner på Petite France, ett av Stockholms bästa hak (maten är ljuvlig).

Nu ska jag inte fortsätta vara drama queen ikväll utan bjuda P på grillspett med marinerad kyckling och fläskfilé och olika veggies, såser (typ citron- och honungsyoghurt, tzatziki och bearnaise), chiliwedges (potatis, bara till honom alltså) och lite dricka.

Ha en skön kväll.

No comments: